Lamellgardin 89mm

Lamellgardiner är ett effektivt sätt att växla mellan öppet för utsikt eller stängt för insynsskydd och utestängande av påträngande solstrålar.

Lamellgardin med 89 mm breda lameller är den vanligaste lamellgardinen idag då det ger en bra proportion mellan glaspartiet och lamellbredden som passar i de flesta standardiserade fönsterpartier.

Lamellgardiner som är 89 mm breda är till exempel vanligt förekommande i vardagsrumsfönster eller på kontor som har glasväggar. Är det ett större glasparti som ska täckas kan det dock vara idé att titta på den bredare lamellbredden 127 mm.

Smalare lamell ger bredare lamellpaketet när alla lamellerna är fråndragna, så är liten paketbredd önskvärt måste den bredare lamellen väljas eftersom det går åt färre lameller för att täcka en given yta.

Matcha med vägg och tak och välj mellan en skena som är vit- eller grålackerad, och som enkelt monteras i tak eller i vägg. Lamellerna glider lätt i skenan och vinklas enkelt upp till 180° med reglagelinan. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika lamellvävar i spännande kulörer, mönster och funktion som ger valmöjligheter för både hem och kontor. I vår lamellvävskollektion Sheer finns ett brett utbud av olika vävar att välja mellan.

Lamellgardin 89 mm erbjuds också till snedskurna fönster, till exempel fönstren på en gavel. Trots att gardinen är ”sned”, har man full möjlighet både att vinkla lamellerna och att dra undan dem helt. Lamellerna kommer då alltid att manövreras mot den högsta punkten, där lamellerna är som längst.

Produktblad Lamellgardin