Markis Fönster DA45

DA45 är en kraftig markis med fallarmar som med sin design passar lika bra på den vindutsatta villafasaden som på kontoret, skolan eller butiken.

Modellen erbjuds i bredder upp till 700 cm och passar därför ofta mycket bra till större motordrivna installationer.

DA45 är utrustad med en aluminiumkassett där väven är skyddad för vädrets påfrestingar när markisen inte används. Justerbar fjädring i fallarmarna ger optimal dukspänning, vilket medför en mycket stabil markis. DA45 kallas ofta projektmarkis tack vare sin kraftiga design och funktionalitet. Armfästen och leder är tillverkade i lättskött strängpressad aluminium och pressgjuten zink. Finns i silvermetallic, vit, svart eller lackering med möjlighet till färganpassning.

DA45 monteras enkelt med medföljande väggbeslag, eller med tillvalsbara nischkonsoler. Vid större fönster eller flera sammanliggande fönsterpartier går det bra att seriekoppla DA45. En kraftigare motor används då för att styra de sammankopplade markiserna.

Till DA45 finns det ett stort utbud av både markisväv och screenväv. Beroende på vävvalet kan markisen blockera upp till 90% av solstrålarna vilket kan hjälpa till att sänka byggnadens energikostnader radikalt.

Produktblad Markis Fönster DA45

Kategorier: ,