Markis Fönster DA52

DA52 är en stark och kraftig fönster- och balkongmarkis som erbjuds i bredder upp till 700cm. Modellen är därför mycket lämplig till större fönsterpartier så som på kontorsbyggnader och offentliga utrymmen som skolor.

Detta är en markis med en så kallad öppen konstruktion, det vill säga att väven inte skyddas av någon kassett. Därför utrustas modellen normalt med ett skyddstak i aluminium. Justerbar fjädring i fallarmarna ger optimal dukspänning, vilket medför en mycket stabil markis. Armfästen och leder är tillverkade i lättskött strängpressad aluminium och pressgjuten zink. Erbjuds i silvermetallic. Manövreras med fördel med motorstryning, men DA52 monteras med medföljande väggkonsoler. Vid s t ö r r e fönsterpartier kan denna modell med fördel användas med längre fallarm och därmed dölja markisen upp mot taknocken.

Till DA52 finns det ett stort utbud av både markisväv och screenväv. Beroende på vävvalet kan markisen mota bort upp till 90% av den instrålande värmen vilket kan hjälpa till att sänka energikostnader radikalt.

Produktblad Markis DA52

Kategorier: ,