Markis Terass 46

FA46 är en öppen markis som ger mycket bra skuggning och är utrustad med underlättande dukbalk.

Modellen passar utmärkt på smala terrasser eller balkonger. Låg monteringshöjd.

FA44 har en öppen konstruktion vilket innebär att modellen har en synlig bärprofil. En skyddande takprofil att montera ovan finns som tillval. De flesta hårdvarudelarna är tillverkade i strängpressad lättskött aluminium. Välj profiler i vit, svart, silvermetallic eller speciallackad aluminium. Till de allra största bredderna rekommenderas tillvalet glidstödlager som ger stöd åt markisväven i ihoprullat läge för att undvika att väven sackar. Som tillval finns också pitcharm vilket möjliggör höjdledsjustering av markisen i utfällt läge för att optimera skuggeffekten.

Dukbalken gör att FA46 är ett bra val för installation mellan dörr och takfront och ovanför exempelvis altandörren. Denna konstruktion möjliggör frigång för altandörren, tack vare att markisen vinklas neråt en bit från fasaden.

Den synliga bärprofilen gör monteringen enkel och flexibel. FA46 kan monteras både på vägg eller under tak och snyggt designad konsol ingår. Vid väggmontering kan även takprofil väljas till som skydd för markisen.

Väven är tillverkad av en akrylfiber som motstårvatten, mögel och röta. Vävens kvalitet tillsammans med hårdvarans gedigna konstruktion borgar för en lång livslängd.

Markis Terass 46

Kategorier: ,