Markis Terass 42

FA42 är en klassisk svenskdesignad terrassmarkis. Den kraftiga konstruktionenhar visat sig oöverträffad i vårt blåsiga land.

FA42 passar nästan överallt; som terrassmarkis, över en uteplats eller balkong, över stora fönster som till exempel vid en butik, mm.

FA42 med kraftig konstruktion klarar påfrestningar från väder och vind. Modellen har en synlig bärprofil. De flesta hårdvarudelarna är tillverkade i strängpressad lättskött aluminium. Välj mellan vit eller svart färg. Till de allra största bredderna rekommenderas tillvalet glidstödlager som ger stöd åt markisväven i upprullat läge för att undvika att väven sackar. Som tillval finns också pitcharm vilket möjliggör höjdledsjustering av markisen i utfällt läge för att optimera skuggeffekten.

Den synliga bärprofilen gör monteringen enkel och flexibel. FA42 kan monteras både på vägg eller under tak. Vid väggmontering kan även takprofil väljas till som skydd för markisen.

Väven är tillverkad av en akrylfiber som motstår vatten, mögel och röta. Vävens kvalitet tillsammans med hårdvarans gedigna konstruktion borgar för en lång livslängd.

Produktblad Markis Terass 42

Kategorier: ,