Markis Terass 44

Med sina specialdesignade gavlar knyts den fyrkantiga formen på bärröret ihop med det runda valsröret på ett elegant sätt. Modellen kan monteras både på vägg och under tak.

FA44 har en öppen konstruktion vilket innebär en synlig bärprofil. En skyddande takprofil att montera ovan finns som tillval. Modellen erbjuds i bredder upp till hela 700 cm. De flesta hårdvarudelarna är tillverkade i strängpressad, lättskött aluminium och profilerna erbjuds i vit, svart eller silvermetallic aluminium.

Som tillval finns pitcharm som möjliggör höjdledsjustering av markisen i utfällt läge för att optimera skuggeffekten. Dessutom rekommenderas till större bredder tillvalet glidstödlager som ger stöd åt markisväven i ihoprullat läge för att undvika att väven sackar.

Den synliga bärprofilen gör monteringen enkel och flexibel. FA44 kan monteras både på vägg eller under tak och snyggt designad konsol ingår. Vid väggmontering kan även takprofil väljas till som skydd för markisen.

Väven är tillverkad av en akrylfiber som motstår vatten, mögel och röta. Vävens kvalitet tillsammans med hårdvarans gedigna konstruktion borgar för en lång livslängd.

Terassmarkis 44

Kategorier: ,